• Ook voor kleine series
  • Spoedleveringen
  • Eigen fabricage
  • Bedrukken altijd mogelijk
BensPak Verpakkingen

Over ons

BensPak is producent van golfkartonnen dozen. Deze dozen worden in onze fabriek in Doetinchem vervaardigd uit platen golfkarton. Wij produceren dozen in verschillende diktes en sterktes: 3 mm en 4 mm enkelgolf, 7 mm dubbelgolf en driegolf. Wij kunnen u adviseren welke kwaliteit papier en welke soort golfkarton het meest geschikt is voor uw product.

Onze historie

BensPak in 1987 opgericht door Nico van Straten. Begin jaren negentig kwam zijn zoon Frank in het bedrijf. Sinds 2000 is Frank van Straten eigenaar van BensPak. BensPak is al vanaf het begin gevestigd in Doetinchem en is in die jaren twee keer verhuisd naar een grotere locatie. Het is een kleinschalig bedrijf met vijf medewerkers, dat kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Optimaal gebruik van speciaal ontworpen computerprogramma’s stellen ons in staat om direct offertes te maken en snel orders te verwerken.

Laat u verrassen!

Laat u verrassen door de mogelijkheden die BensPak kan bieden! Informeer en vraag altijd vrijblijvend een offerte aan zodat u de juiste oplossing / verpakking heeft voor uw product!

Contact opnemen

Een sfeerimpressie van ons bedrijf