Reeds klant? Log dan hier in! Log dan hier in!
E-mailadres: Wachtwoord: Bent u uw wachtwoord vergeten?
 • Eigen fabricage

  BensPak is producent van golfkartonnen dozen. Deze dozen worden in onze fabriek vervaardigd uit platen golfkarton. Bijna alle formaten en sterktes kunnen wij leveren. BensPak produceert dozen volgens de FEFCO-codes, maar ook andere typen dozen zijn mogelijk. Ook kunnen wij uw dozen bedrukken in één of meerdere kleuren.

  Eigen fabricage
 • Ook voor spoedleveringen

  Onze levertijd is normaal gesproken 10 tot 14 werkdagen. Hebt u een spoedlevering? Dan bent u bij BensPak aan het juiste adres. Want indien gewenst kunnen wij ook binnen 24 of 48 uur leveren. Wij zijn een klein en flexibel team, met korte lijnen. Daardoor is bijna alles mogelijk.

  Ook voor spoedleveringen
 • Ook voor kleine series

  Hebt u maar een klein aantal dozen nodig? Dan is BensPak voor u de juiste leverancier. Door de opzet van ons bedrijf kunnen wij kleine series leveren, tegen een concurrerende prijs. Zo houdt u uw voorraad dozen klein en bespaart u op investering en ruimte.

  Ook voor kleine series

Tips van BensPak

Maak gebruik van onze ervaring. Wij bieden u altijd de beste oplossing. Vandaar dat we u helpen met uw beslissingen en interessante tips geven. Hieronder een selectie.

TIP - De ruimte op de doos kunt u gebruiken voor uw naam of logo. Zo promoot u uw product en bedrijf. Wij bedrukken de dozen namelijk ook.

TIP - Een lichte doos geeft de neiging tot gooien. Kies een golfkarton kwaliteit met grotere bescherming dan op het oog noodzakelijk.

TIP - In verband stapelen vermindert de stapelsterkte van de doos aanzienlijk. Zorg daarom dat de onderste lagen recht op elkaar staan en stapel de bovenste lagen in verband. Zo krijgt u een stabiele pallet.

TIP - Kies uw doos, waar mogelijk, in een grondvlak van 60 x 40 cm (buitenwerks) of een veelvoud hiervan. Dit is een standaardmaat binnen de logistiek (pallets, vrachtwagens, containers).

TIP - Veel leveranciers hanteren hun eigen kwaliteitscodes, laat uitleggen wat er geboden wordt.

TIP - De goedkoopste oplossing is niet altijd de meest economische...

 

Offerte aanvragen

Elke opdracht begint met het aanvragen van een offerte. Bij ons is er erg veel mogelijk, zelfs dozen op maat of in erg kleine hoeveelheden. Nieuwsgierig?
Offerte aanvragen
Tel. 0314-323733|Fax. 0314-365789 | E-mail: info@benspak.nl