Reeds klant? Log dan hier in! Log dan hier in!
E-mailadres: Wachtwoord: Bent u uw wachtwoord vergeten?
 • Eigen fabricage

  BensPak is producent van golfkartonnen dozen. Deze dozen worden in onze fabriek vervaardigd uit platen golfkarton. Bijna alle formaten en sterktes kunnen wij leveren. BensPak produceert dozen volgens de FEFCO-codes, maar ook andere typen dozen zijn mogelijk. Ook kunnen wij uw dozen bedrukken in één of meerdere kleuren.

  Eigen fabricage
 • Ook voor spoedleveringen

  Onze levertijd is normaal gesproken 10 tot 14 werkdagen. Hebt u een spoedlevering? Dan bent u bij BensPak aan het juiste adres. Want indien gewenst kunnen wij ook binnen 24 of 48 uur leveren. Wij zijn een klein en flexibel team, met korte lijnen. Daardoor is bijna alles mogelijk.

  Ook voor spoedleveringen
 • Ook voor kleine series

  Hebt u maar een klein aantal dozen nodig? Dan is BensPak voor u de juiste leverancier. Door de opzet van ons bedrijf kunnen wij kleine series leveren, tegen een concurrerende prijs. Zo houdt u uw voorraad dozen klein en bespaart u op investering en ruimte.

  Ook voor kleine series

Contactformulier

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, of stuur ons een e-mail naar info@benspak.nl tevens kunt u ons ook bereiken op het nummer 0314 - 32 37 33.

Onze openingstijden zijn van 8:00 tot 16:45.

Om spam te voorkomen zijn de velden met een * verplicht:

Uw naam *:
Uw bedrijf:
E-mailadres * :
Telefoonnummer:
Vraag / bericht * :
 
Tel. 0314-323733|Fax. 0314-365789 | E-mail: info@benspak.nl